Nieuw Generaal bestuur voor congregatie ZvL

Woensdag 14 juli hebben de kapittelleden uit hun midden een nieuw Generaal bestuur gekozen, dat wil zeggen het internationale bestuur van de congregatie die nog actief is in Indonesië, Oost-Timor, de Filippijnen, Brazilië, USA en het Verenigd Koninkrijk, België en Nederland. Het Generlale bestuur bestaat uit: Zr. Sofiani Warasi – generale overste (Indonesië), zr. Elisângela Ferreira Belo –  vicares (Brazilië), zr. Amy Gitana (Filippijnen) – bestuurslid en zr. Miranda Situmorang – bestuurslid (Indonesië). Het bestuur is voor een periode van zes jaar gekozen. Wij wensen hen veel bezieling, energie, inspiratie en kracht om de toekomst van de congregatie vorm te geven. De pijlers eenvoud, barmhartigheid en Godsvertrouwen vormen een blijvend fundament.