Contact

Route en parkeren

Het Provincialaat ligt in het centrum van Tilburg. Vanaf Tilburg CS kunt u ons goed bereiken, te voet of met de bus. Op deze pagina treft u een uitgebreide routebeschrijving aan.

Parkeren is mogelijk in de parkeergarage op het Louis Bouwmeesterplein (naast de Schouwburg), op korte loopafstand van de Oude Dijk.

Adres en contactgegevens

U vindt de Zusters van Liefde van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid  aan de Oude Dijk 1, 5038 VL Tilburg.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het provincialaat van de zusters door middel van onderstaand formulier of:

Tel. 013 – 543 31 96
E-mail provincialaat@scmm-tilburg.nl

Archief

Voor vragen over de historie van de congregatie kunt u contact opnemen met het generaal archief: archives@sistersofcharity.nl

ROUTE & PARKEREN

Het Provincialaat ligt in het centrum van Tilburg. Vanaf Tilburg CS kunt u ons goed bereiken, te voet of met de bus.

Te voet (10 à 15 minuten)
– Verlaat het station aan de centrumzijde, steek de straat over en loop de Stationsstraat in. Deze gaat over in de Nieuwlandstraat. Volg ook die straat.
– Met een bocht naar links eindigt de Nieuwlandstraat op de Markt, schuin tegenover de Heikese kerk.
– Steek de grote weg over naar de Schouwburg.
– Ga het trapje af, links naast de ingang van de Schouwburg. U passeert het kunstwerk ‘Stalen Zusters’ en ziet nu het klooster aan de Oude Dijk.

Per bus vanaf Tilburg CS (4 à 6 minuten)
Raadpleeg https://9292.nl/

Met de auto
Navigeer op Kloosterstraat in Tilburg. De Oude Dijk is voor doorgaand verkeer afgesloten. Het verpleeghuis van de zusters (nr. 5/7) is alleen voor bestemmingsverkeer bereikbaar.

Parkeren
Parkeren is mogelijk in de parkeergarage op het Louis Bouwmeesterplein (naast de Schouwburg), op korte loopafstand van de Oude Dijk.

Contactformulier

Hebt u een algemene vraag of wilt u het magazine Zusters graag (gratis) ontvangen? Stuur dan dit contactformulier in. Als het om een abonnement gaat, graag ook uw postadres vermelden.

Zusters van Liefde

van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid

Oude Dijk 1
5038 VL Tilburg

Tel. 013 – 543 31 96
E-mail provincialaat@scmm-tilburg.nl

Neem contact met ons op

Contactformulier
reCAPTCHA is required.