Geslaagde Open Kloosterdag

Open Kloosterdag op 15 mei jl. was zeer geslaagd. De 50 gasten die op het speciale programma hadden ingeschreven, bezochten de kapel en de kloostertuin, het congregatiemuseum en namen deel aan een bezinning over veerkracht die door Bezield Verband werd begeleid. De geschiedenis van de zusters, het kloostercomplex en de gastvrij ontvangst maakten indruk. “Heb er van genoten”, “Als het volgende jaar weer is, kom ik nog een keer”, “Mooi dat er ook een inhoudelijk programma was”, zo konden we in de wandelgangen optekenen.
Men kon ook boeken en ansichtkaarten meenemen en daar naar eigen keuze een donatie voor achterlaten ten behoeve van Oekraïne. De zusters zegden toe de donatie te verdubbelen, hetgeen betekent dat we 400 euro kunnen doneren. Dank aan iedereen voor de belangstelling!
Hopelijk volgend jaar weer…