Decharge aan provinciaal bestuur

Vanmiddag is tijdens de zitting van het kapittel decharge verleend aan het provinciaal bestuur. Zr. Marie-Thérèse Brinkmann, zr. Mariëtte Kinker en zr. Celine Welten zijn bestuur af. Met grote dank voor hun bevlogen leiderschap en de niet aflatende inzet die zij tijdens hun jarenlange bestuursperiode hebben getoond. Een bestuursperiode die zich kenmerkte door grote veranderingen, van nieuwbouw en verbouw tot corona en het verlies van vele medezusters daardoor. Alle zusters en het aanwezige generaal bestuur hopen dat zij van hun welverdiende rust kunnen gaan genieten en toekomen aan hun persoonlijk welzijn. Uit handen van het generaal bestuur ontvingen zij een glazen uil; als symbool voor de wijsheid waar zr. Marie-Thérèse, zr. Mariëtte en zr. Celine de Nederlandse provincie geleid hebben. Van alle Zusters van Liefde ontvingen zij behalve bloemen een glazen ‘mantelmadonna’; het logo van de congregatie.