Open Kloosterdag 2024

Open Kloosterdag 2024 bij de Zusters van Liefde in Tilburg

De Zusters van Liefde aan de Oude Dijk nemen ook dit jaar deel aan de landelijke Open Kloosterdag. Op zondag 9 juni bieden zij u graag het volgende programma aan:

13.30 uur
Ontvangst in de tuinkamer – welkom – presentatie over de congregatie

14.15 uur
In kleine groepen uiteen voor:
– 45 minuten van bezinning
– 45 minuten bezoek aan het inpandige congregatiemuseum
– 45 minuten bezoek aan de kapel; ‘sing-along’ met het projectkoor (bestaande uit zusters en medewerkers van de congregatie)

16.30
Gezamenlijke afsluiting in de tuinkamer tot 17.00 uur

De bezinning staat onder leiding van Bezield Verband, een beweging van verbondenheid van leken en zusters. Zowel in het museum als in de kapel zijn zusters aanwezig om vragen te beantwoorden. In de kapel kunt u genieten van de zang van het projectkoor, met pianobegeleiding, en bent u van harte uitgenodigd om mee te zingen.

Wilt u op bezoek komen? Aanmelden is verplicht  

  • Dit programma is beschikbaar voor 50 externe gasten. Wilt u dit programma meemaken? Dan is aanmelden via onderstaande button verplicht. U ontvangt van ons een bevestiging.
  • Graag deze bevestiging op 9 juni meebrengen als ‘entreebewijs’.
  • Als het volgeboekt is, houden we een wachtlijst bij o.b.v. datum van ontvangst aanmelding.
  • Wie zich aangemeld heeft maar alsnog verhinderd is, verzoeken we om dit zo spoedig mogelijk en uiterlijk 5 juni aan ons door te geven (provincialaat@scmm-tilburg.nl ); dan kunnen we iemand van de wachtlijst blij maken.
  • Wie op de wachtlijst staat, ontvangt uiterlijk donderdag 6 juni via e-mail bericht of er gelegenheid is om het programma alsnog mee te maken.

 

Voorzichtigheid geboden

De zusters vormen gezien hun hoge leeftijd een kwetsbare groep. Als u verkoudheidsklachten heeft, kom dan liever niet. Dank voor uw medewerking.