Coronavirus treft ook Zusters van Liefde

De Zusters van Liefde worden hard getroffen door het coronavirus. Inmiddels zijn er twee overlijdens te betreuren die aantoonbaar het gevolg zijn van het virus.

Er zijn momenteel vier besmettingen geconstateerd. We houden ons hart vast… Intussen volgen we uiteraard strenge maatregelen in de zin van isolatie, geen bezoek, geen vieringen en strenge hygiëne. Wij danken de medewerkers van De Wever die onze zusters in het verpleeghuis zo goed verzorgen en de thuiszorgmedewerkers voor hun inzet. Ook dank aan onze eigen medewerkers, die de zusters blijven helpen waar dat maar kan.

We zijn weliswaar allemaal meer op onszelf aangewezen dan we gewend zijn, maar we blijven een hechte gemeenschap. Ook al groeten we op afstand: in gedachten en gebed zijn we elkaar nabij.